De Zeven Linden afhuren


De Zeven Linden is een verbouwde 19e-eeuwse wagenschuur aan een 17e-eeuwse hovenierswoning, aan de rivier de Vecht. Achter het huis en de schuur bevindt zich een, voor stadse begrippen, enorme tuin met daarin, welgeteld, zeven linden.

De te verhuren ruimte is geschikt voor vergaderingen, cursussen en partijtjes. De Zeven Linden heeft een vloeroppervlak van plusminus 50 m2 en biedt ruimte aan zo’n 40 personen in theateropstelling, 18 in carré.

Binnen bevindt zich een klein keukentje, een open verdiepinkje, een toilet en eigen ingang met garderobe. Bij mooi weer kunt u, in overleg, gebruik maken van het erf en eventueel de tuin. Wij hebben een flip-over en projectiescherm ter beschikking.

Meer weten over arrangementen en prijzen, klik hier.

Mocht u nog andere vragen hebben of direct willen reserveren, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 030 2444914, of e-mailen naar info@de7linden.nl

U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot zeven dagen vóór de opgegeven datum. Daarna zullen wij de totale afgesproken prijs in rekening moeten brengen.