Vervoer en routebeschrijving


De Zeven Linden
Lagenoord 71 (hoek Willem Hedastraat)
3552 AA Utrecht

Fietsers en wandelaars vinden De Zeven Linden noordelijk van het centrum van Utrecht aan de rivier de Vecht, tussen de spoorbrug (spoor naar Hilversum) en de Rode Brug, op de linkeroever. De Zeven Linden is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving openbaar vervoer:
  • Vanaf Utrecht CS bus 6 richting Zuilen.
  • Halte Anton Geesinkstraat.
  • Loop de Anton Geesinkstraat in en vóór de Rode Brug ga je rechts
  • Loop ongeveer 200 meter langs de Vecht, dan vind je op de hoek met de Willem Hedastraat De Zeven Linden.
(Bus 7 rijdt een andere route omdat de Rode Brug i.v.m. verbouwing afgesloten is.)

Routebeschrijving met de auto:
Mocht u met de auto komen, parkeren is nog vrij, in de directe omgeving van De Zeven Linden.

Door hieronder op 'hier naartoe' te klikken kunt u uw adres invullen en Google maps berekent voor u de snelste route.


Grotere kaart weergeven

Vanaf Amsterdam/Rotterdam/Den Haag
Afslag Utrecht-West is in de verbouwing. Vanuit Amsterdam kunt u beter bij Maarssen de Zuilense Ring nemen, Einsteindreef, Brailledreef, Loevenhoutsedijk, Rode Brug over en meteen links dit is Hogelanden, wordt Lagenoord, bij nummer 71 bent bij De Zeven Linden aangekomen.

Vanaf Den Haag/Rotterdam
Neem vanaf de A12 afslag Kanaleneiland, neem op het Europaplein links de Beneluxlaan, rijd via Oog in Al en Zuilen om het centrum heen, neem op de Marnixlaan de 2e rotonde naar rechts dit is de Laan van Chartroise, uitrijden, bij de bakker op de hoek links de Anton Geesinkstraat in, vóór de brug rechts dit is Hogelanden, wordt Lagenoord, bij nummer 71 bent bij De Zeven Linden aangekomen.

Vanaf Arnhem/Den Bosch
Volg eerst Hilversum, dan afslag Veemarkt: links de Biltse Rading op, die Kardinaal de Jongweg wordt, helemaal uitrijden. Op het Salvador Allendeplein rechtsaf, onder het spoor door, bij het eerste stoplicht links de Loevenhoutse Dijk op, over de Rode Brug meteen links, dit is Hogelanden, wordt Lagenoord, bij nummer 71 bent bij De Zeven Linden aangekomen.

Vanaf de richting Hilversum
Volg de A27 tot de afslag Veemarkt, daar rechts de Biltse Rading op, die Kardinaal de Jongweg wordt, helemaal uitrijden. Op het Salvador Allendeplein rechtsaf, onder het spoor door, bij het eerste stoplicht links de Loevenhoutse Dijk op, over de Rode Brug meteen links, dit is Hogelanden, wordt Lagenoord, bij nummer 71 bent bij De Zeven Linden aangekomen.